Denne friske sildesalaten med agurk og reddiker går raskt å lage og smaker deilig.
Enten som bakrusmorder eller et lett vårmåltid - en sildesalat går alltid. Men kanskje er ikke rømme- og majonesversjonen like passende i sommertemperaturer. Så vi kom på et friskt alternativ: En sprø fersk sildesalat med reddiker, agurk, sopp og rødløk. Server med fersk baguette, og du får et raskt vårmåltid som smaker veldig godt.
Ingredienser for 2-3 personer
300 gram sildefilet
1/2 agurk
10 reddiker
1 ts olivenolje
1 rødløk
2 sopp
4 grønne oliven
fersk basilikum
1/4 sitron
pepper
Arctic Salt Gourmet Havsalt
Forberedelse
Skyll filetene og tørk dem. Skjær i små biter. Skrell løken, halver den og skjær den i strimler. Vask og rengjør reddikene og skjær i små terninger. Vask også agurken og skjær i små terninger.
Bland alle ingrediensene, og tilsett olivenolje og juice fra en sitron. Sitronen gir salaten sin syrlige friskhet. Krydre deretter med Arctic Salt Gourmet havsalt og pepper, pynt med fersk basilikum og oliven, og servér på en skive fersk baguette.
Vi bruker navnet ditt og kommentarer til å vise offentlig på hjemmesiden vår. Din e-post er for å sikre at forfatteren av dette innlegget har mulighet for å komme i kontakt med deg. Vi lover å passe godt på dine data og holde dem sikret.