Steinalderpikene på Tuvsjyen har også bidratt med en oppskrift på knallgode rundstykker; ca 10-12 stk basert på nedenforstående oppskrift
3 store egg
6 dl glutenfrie havregryn
400 gr (1 boks) cottage cheese
1 ts bakepulver
1,5 ts flaksalt
2 ss linfrø
2 ss sesamfrø
4 ss solsikkekjerner
1 ss flytende honning
**
Alle ingrediensene has i og blandes samtidig med stavmixer eller en foodprofessor 😊
(Deigen skal være litt klissete, men kan tilsettes ekstra havregryn ved behov)
Formes til rundstykker på bakepapir med hjelp av f.eks. 2 spiseskjeer ** Dryss flaksalt eller røkt salt over før steking
**
Stekes på 200 gr. i ca 15 min
(Hehehe… egen erfaring tilsier at det er lurt å faktisk huske på å slå på ovnen før en forventer at steking kan påbegynnes…ellers tar det myyyye lenger tid 😊 )
Svar
Svar
Vi bruker navnet ditt og kommentarer til å vise offentlig på hjemmesiden vår. Din e-post er for å sikre at forfatteren av dette innlegget har mulighet for å komme i kontakt med deg. Vi lover å passe godt på dine data og holde dem sikret.